Om baermar

Baermar drives ud fra ønsket om at fremstille meningsfuldt håndværk. Dét handler for mig om at fremstille ordentlige produkter, at give brugte materialer/rester nyt liv og anvendelse. -Samt at skabe et balanceret familie- og arbejdsliv.

Jeg kunne anvende alle mulige tekstiler til baermar's produkter. At jeg netop har kastet min kærlighed på vikle-stof, skyldes to ting: -At vi har selv båret vores børn i vikler og fundet det både praktisk  og utrolig dejligt.

-Og at jeg som faglært skrædder har en naturlig forkærlighed for smukke og vel-fremstillede tekstiler. Så på en måde kunne det ikke være anderledes!

Når du bestiller eller køber en vare hos baermar, så får du et dansk produceret håndværk fremstillet i meget begrænset oplag. Et stykke håndværk produceret af mig i mit eget værksted, som jeg er så heldig at have plads til hjemme. Du betaler derfor udelukkende for mit arbejde, materialer samt en smule til driften af værkstedet, men der er altså ingen fordyrende mellemled, dyr husleje eller andet.

Der er dig -kunden, og mig -håndværkeren med varen. Ja og et postbud -højst sandsynlig, hvis du ikke bor i nærheden. Det er egentlig ret enkelt, og det sætter jeg utrolig stor pris på.

Sådan lidt kort om mig; jeg hedder Anette Bach og er faglært skrædder fra 2002 med mange års erfaring bag mig. Jeg driver baermar i min hverdag fyldt med mand og børn, legeaftaler, aftensmad, legoklodser, rapunzel-udklædning, og en relativ forsømt have fyldt med legetøj. Vores første barn blev født i 2016 og der fik vi øjnene op for bæreredskaber. Siden er jeg faldet i det uendelige viklehul, og jeg glædes nu over at kunne bruge mit fag til at skabe smukke og holdbare tasker af smukke tekstiler med  betydningsfulde minder.

Der findes mange dygtige vikle-producenter; også her i Danmark. Nordic Slings, Levate Wraps, Weaverbirds for at nævne nogle jeg personligt er glade for. Du vil derfor ofte se tasker fremstillet af vikle-stof fra disse. Nogle af viklerne har båret vores egne børn, andre er købt brugt og andet er rester fra produktionen af vikler. Se, det er da også ret nice!